Bevers installatie 2011

Installatie Bevers 5 november

 

Zaterdag 5 november zijn de nieuwe bevers geïnstalleerd. Niet alleen dit was bijzonder aan deze dag want ook het nieuwe beverlokaal werd geopend.

Alle kinderen waren om 11 uur aanwezig, Rebbel kwam ook binnen en vroeg zich af waarom Stuiter er eigenlijk niet was. Want Stuiter (nieuw hoofdpersoon) moet toch wel aanwezig zijn bij de installatie. In het gangtje naar het beverlokaal hingen allemaal lintjes. Iedere bever mocht een lintje doorscheur zo werd het nieuwe lokaal wel echt officieel geopend.

Als eerste mochten natuurlijk de kinderen naar binnen daarna alle ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes natuurlijk ook. En ja hoor daar lag Stuiter op de bank te slapen met allerlei kwasten in zijn haar en broek. Hij was vergeten dat het vandaag de installatie was maar dat was niet erg want hij kon best met al die viezen vegen op zijn gezicht mee de installatie vieren. De bevers dachten hier anders over, ze moesten toch opzoek naar de nieuwe blousen want die was Stuiter kwijt geraakt zo zijn ze meteen opzoek gegaan naar het shirt van Stuiter. Maar voordat we dit zijn gaan doen moest er natuurlijk eerst champagne gedronken worden. Dus samen hebben we proost gedaan op ons nieuwe lokaal. Gelukkig was het goed weer dus zijn we met iedereen naar de bossen gegaan om het smokkelspel te spelen. En je raadt het nooit de bevers en alle broertjes en zusjes hebben 2 keer gewonnen. Zij hadden gewonnen als smokkelaars maar ook als politie. Goed gedaan kinderen!! Hierna zijn we op zoek gegaan naar de blousen want deze hadden we natuurlijk wel nodig. Gelukkig vonden we de blousen vrij snel en hebben we in de blokhut alle nieuwe kinderen geïnstalleerd. Het was een geslaagde dag!

Klik hier  voor de foto’s