Bevers Logeerpartij 2011

Zaterdag 26 maart was het zover de kinderen waren uitgenodigd door clown Jumbo. Clown Jumbo gaf een show weg voor de kinderen. Aan het einde van de show werden er stiekem spullen gestolen door clown Krakeling. Natuurlijk moesten de bevers een oplossing bedenken; waarom zijn de spullen gestolen en waar zijn ze?? Voordat we een oplossing zijn gaan bedenken zijn we eerst wat leuke activiteiten gaan doen. Als eerste zijn we begonnen met een spelcircuit.

Erg leuk want de kinderen herkenden de spelletjes van tv en dat klopte, want we speelden wat spelletjes van het programma Minute To Win It. Hierna hebben we heerlijk wat fruit gegeten om hierna weer wat leuke activiteiten te doen. Zoals het bedenken van een circusact, een optreden van 2 clowns, knutselen en lekker buiten spelen.
Na deze leuke middag kwam clown Jumbo langs om samen met de kinderen een oplossing te bedenken. Toen hij dit kwam vertellen gooide clown Krakeling snel wat binnen en rende snel weer weg. De kinderen hadden een oplossing bedacht, ‘We gaan een tocht lopen om clown Krakeling te zoeken!’

Zo gezegd zo gedaan, eerst even wat eten en daarna op zoek naar clown Krakeling. Maar hoe doe je dit nou? Gelukkig hadden we dit snel door want clown Krakeling had een ballonnenspoor achter gelaten. Onderweg vonden we gelukkig alle spullen terug die clown Krakeling had gestolen maar clown Krakeling konden we helaas niet vinden.
Na het kampvuur en een geslaagde dag zijn alle kinderen gaan slapen.
 
De volgende dag, zondag 27 maart
zijn we een leuk bosspel gaan doen: Ballonnenboom. Na terugkomst zat clown Krakeling huilend naast clown Jumbo in de kampvuurcirkel.

Natuurlijk zijn de bevers gaan vragen wat er aan de hand was met clown Krakeling. Hij was verdrietig want hij vond dat clown Jumbo veel mooiere spullen had daarom had hij de spullen gestolen. Maar nu was hij de gestolen spullen kwijt geraakt. Gelukkig hadden de bevers alle spullen weer netjes terug gebracht naar het circus Jumboli. Om het goed te maken moest clown Krakeling meehelpen met de voorstelling voor de ouders en moest hij kamelenpoep scheppen.