Gidsen installatie weekend

Van vrijdag 13 november tot en met zondag 15 november hebben de gidsen het installatieweekend gehad.

Op vrijdagavond zijn de gidsen direct na aankomst in de auto gestapt voor een ritje naar Eindhoven. We gingen naar Glow!

Daar hebben we genoten van vele mooie lichtjes en creatieve creaties.

Zaterdag begon de dag met het spel Crazy 88 in het centrum van Uden. De gidsen kregen een lijst met allerlei ”crazy” opdrachten. Het team wat de meeste opdrachten gedaan had won het spel. Na afloop van het spel kregen de gidsen een mapje met foto’s en een nodig woordje van ‘succes’. Zij gingen namelijk een fototocht lopen. Op de post hebben we broodjes met knakworst gegeten en ijssculpturen gemaakt. Er werden verschillende dingen gemaakt: een uil, een worst met gezichtje, een vis en andere prachtige creaties. Daarna hebben de gidsen het laatste stukje van de tocht gelopen met De Vrije Teugel als eindbestemming. Hier gingen we bowlen. ’s Avonds hebben we onder leiding van Teun zelf pizza’s gemaakt. De avond werd afgeslotenmet een filmavondje.

Zondag stond de installatie op het programma. Er werden dit jaar veel nieuwe gidsen geïnstalleerd. Ze hebben middels een quiz en een kleine versie van Crazy 88 aan het publiek laten zien dat ze écht klaar zijn voor de gidsen. Hierna kon het officiële gedeelte van de installatie beginnen.Onze voorzitter Erik de Bie was hiervoor uitgenodigd. De uniformen werden aangetrokken en de gidsenwet en gidsenbelofte werd opgelezen. We zijn blij met de nieuwe gidsen. GEFELICITEERD!

Hierbij een impressie van dit weekend:   https://www.youtube.com/watch?v=3O_7fqgG5EY