Kom jij meedoen in september?

Het nieuwe scoutingseizoen is weer gestart!  Afgelopen zondag hebben we met alle leden het 75-jarig jubileumseizoen ingeluid. Eerst gingen we met een vossenjacht op zoek naar vreemde scoutingfiguren in de wijk. Drie groepjes hadden maar liefst achttien vossen gevonden! Daarna was het voor een groot aantal kinderen tijd om afscheid te nemen van de huidige groep en over te vliegen naar een volgende groep. Na afloop was er voor de vrijwilligers nog een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

Vanaf vrijdag 17 september beleven de jeugdleden weer elke week avonturen! Lijkt jou het ook leuk om iedere week een nieuw avontuur aan te gaan? Bij Scouting Boekel spelen we leuke spellen in de bossen, stoken we een kampvuurtje, maken we pizza’s in eigen oven, bouwen we vlotten en meer! In de maand september mag je gratis met ons meedoen. Je hoeft je niet aan te melden. Kom naar blokhut D’n Perekker op de Mezenlaan 20. Kijk eens hieronder wanneer jouw leeftijdsgenootjes bij elkaar komen. Laat je beste kleding in de kast hangen en trek iets makkelijks aan. Tot dan!

Bevers (groep 1 t/m 3)
Ga je mee spellen spelen met Stuiter, uitvindingen doen met Professor Plof en vele andere avonturen beleven? Kom dan op zaterdag ochtend om 09.00 uur naar de blokhut. Na twee uur avonturen beleven, kun je weer aan je ouders vertellen hoe het geweest is.

Welpen (groep 4 t/m 6)
Ga je mee koken, pionieren of ravotten in de bossen? Kom dan op zaterdagochtend om 09.00 uur of zaterdag middag om 13.30 uur naar de blokhut. We gaan dan twee uur lang leuke dingen doen.

Young Scouts (groep 7)
Wil je graag een vlot leren bouwen, leuke tochten lopen en natuurlijk ook nog spellen spelen? Kom dan op woensdagavond naar de blokhut. Wij komen samen van 18.45 tot 20.45 uur.

Gidsen en Verkenners (groep 8, klas 1 en 2)
Ga jij mee de wereld ontdekken? Zelf koken op een kampvuurtje, bruggen bouwen of weervolvenspel spelen, dat is wat de gidsen (meisjes) en verkenners (jongens) doen. De gidsen komen samen op maandag van 18.45 tot 20.45 uur, de verkenners komen samen op vrijdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Aanmelden is niet nodig. Kom naar blokhut D’n Perekker (Mezenlaan 20) en doe mee!