Potgrondactie Scouting Boekel

Op zaterdag 20 maart houden we onze jaarlijkse potgrondactie. In verband met de huidige corona-maatregelen bezorgen we de potgrond dit jaar alleen op bestelling.
Het is mogelijk de potgrond te bestellen via het bestelformulier op de website of via de potgrondtelefoon (telefonisch of whatsapp, 06 1213 7439).
De potgrond wordt naar keuze op vrijdagavond 19 maart of zaterdag 20 maart bij je thuis bezorgd.

In een zak zit 50 liter Legro potgrond van goede kwaliteit. De potgrond kost 5,00 euro voor één zak en 14,00 euro voor drie zakken.
Met je bijdrage steun je de jeugd- en jongerenactiviteiten van Scouting Boekel, de opbrengst zal onder andere gebruikt worden voor extra activiteiten en de aanschaf van nieuwe spelmaterialen, tenten, pionier hout en touw. Alvast bedankt voor je bijdrage!

Informatie: Teun van de Hei, 06 1346 2228.