Seizoensopening 2021

Het nieuwe scoutingseizoen gaat weer beginnen!

Aanstaande zondag 12 september van 15.00 tot 17.00 uur openen we het nieuwe scoutingseizoen. Het wordt een speciaal seizoen, want Scouting Boekel bestaat 75 jaar! Het hele seizoen zal in het teken staan van dit jubileum met volgend jaar het gezamenlijk kamp als fantastische afsluiter.

We beginnen de seizoensopening om 15.00 uur met een gezamenlijk spel. Voor sommige leden is het daarna tijd om afscheid te nemen van het huidige speltak en over te vliegen naar het volgende speltak. De leiding heeft al plannen voor weer een spectaculair overvliegtoestel. Om 16.00 uur starten we met het overvliegen en zal de eerste bever het nieuwe avontuur tegemoet gaan.

Ook jij wordt om 15.00 uur in scoutfit bij blokhut Den Perekker verwacht. Kun je niet? Geef dat dan door aan je eigen speltakleiding. Ook met vragen kun je bij hen terecht. Ook jouw ouders, broers, zussen, etc zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom bij het overvliegspektakel bij blokhut Den Perekker. De koffie staat klaar en voor de kinderen is er een traktatie. Stam- en kaderleden verwachten we al om 14.30 uur in de blokhut voor speluitleg.

Komt dat zien bij blokhut Den Perekker!