Veel leuke activiteiten tijdens het jaarlijkse vrijwilligersweekend

Afgelopen weken heeft u de avonturen van onze jeugdleden kunnen lezen, maar niet alleen onze jeugdleden hebben in het voorjaar een weekend waarbij ze in de blokhut of in een tent overnachten. De vrijwilligers van scouting Boekel gaan ook één keer per jaar samen een weekend weg.

Het weekend begon op vrijdag met het grijzen haren bal en een kampvuur tot in de late uurtjes. Op zaterdag werd de Peel bekeken vanaf de e-chopper, waar we ’s middags nog konden genieten van een zonnetje op het terras. Helaas waren de weergoden ons tijdens de BBQ minder goed gezind, maar men liet zich niet kisten en iedereen liet de creatieve BBQ-gerechten goed smaken. De avond werd afgesloten met het spel ‘De Floor’ waarbij allerlei categorieën voorbij kwamen. Het was een topweekend!

Wil jij volgend jaar ook mee op het vrijwilligersweekend? Meld je aan bij Scouting Boekel als vrijwilliger. Wordt leiding van één van onze groepen/speltakken, laat de kinderen elke week een nieuw avontuur beleven en ga mee op kamp, geniet van hun enthousiasme en ga in het laatste weekend van de meivakantie samen met andere vrijwilligers van Scouting Boekel ook op weekend. Wil je wel graag iets bij Scouting Boekel doen, maar niet als vaste leiding van een groep, neem dan ook contact op via onze website www.scoutingboekel.nl om te kijken naar de mogelijkheden. Zien we jou volgend jaar ook op het vrijwilligersweekend?