Vrijwilligersweekend Bakel


Afgelopen weekend 5-6-7 mei was het zover. Het vrijwilligersweekend stond voor de deur, zoals altijd beloofd het een geslaagd weekend te worden.
Vrijdagavond aangekomen op het kampeerterrein van jong Nederland Bakel was het vrijwel meteen tijd om de tenten op te bouwen. Want een slaapplek is natuurlijk wel handig.
In de middag waren er al flink wat voorbereidingen getroffen door de organisatie.

Iedereen mocht zich dan ook klaarmaken voor een neon avond. Allerlei spellen in het thema glow in the dark stonden klaar. Na ruim 1,5 uur de strijd met elkaar aan te kwamen kwamen toch echt Benji en Rens als grote winnaars uit de bus.
Aansluiten hebben we er een gezellig feestje van gemaakt in de tijd met de nodige drankjes. Tot in de late uurtjes, jaja en de 2 oudjes lagen er het laatste in en dat mocht gehoord worden.

In de ochtend druppelde iedereen zoetjes aan uit de tent en was er na het ontbijt tijd voor een fanatiek spelletje knotshockey. Dat was ff lekker wakker worden in het brandend zonnetje hebben we ons flink uitgesloofd. Snel een broodje knakworst voor iedereen om daarna te kunnen vertrekken naar Moergestel. Daar stonden de wc-potten voor ons klaar om samen de strijd aan te gaan. En we kunnen jullie vertellen, lol hebben we zeker gehad!
We besparen jullie de uitleg maar ook hebben we uiteindelijk de badkuipen ook nog mogen betreden, al met al een geslaagde middag met heel veel lol. Rick mocht zich trotste winnaar noemen van de wc-race. Helaas moest hij zijn gewonnen prijs, een pion, wel weer teruggeven.
En spontane ideeen zijn natuurlijk altijd leuk, zo belandden we in de middaguren nog in de bierbrouwerij la trappe.
Terug aangekomen in Bakel werd de BBQ snel warm gemaakt, helaas wel in de regen maar gelukkig werd het al snel droog.
Een potje flunkyball werd er door een aantal leden fanatiek gespeeld. Daarna was het toch echt tijd voor de crazy bingo, kennis van festivals, bandjes en speciaal biertjes was bij dit spel wel nodig.
Deze avond is afgesloten bij een heerlijk warm kampvuur.

Zondagochtend, lekker uitslapen en verder niet meer al te veel op het programma. Alles opruimen, terug naar Boekel om daar ook weer alles netjes op te ruimen.
En als afsluiter zijn er nog een aantal leden naar Nia Domo gegaan om het weekend af te sluiten.

Al met al kunnen we zeggen dat we een ontzettend geslaagd weekendje achter de rug hebben. We hebben er ontzettend van genoten met prachtig weer. We kunnen er weer een jaartje tegen aan. Aan alle vrijwilligers die mee zijn gegaan bedankt en natuurlijk in het bijzonder ook dank aan de organisatie.

Foto gallerij

Bekijk de hele foto set op Flickr