Afgelast: Potgrondactie zaterdag 21 maart

Het zat er aan te komen maar Scouting Boekel heeft moeten besluiten om de potgrondactie af te lassen i.v.m. het Corona virus.
Hopelijk kunnen we volgend jaar weer een beroep op jullie doen.

Op zaterdag 21 maart houden we onze jaarlijkse potgrondactie.
De leden van Scouting Boekel komen bij u aan de deur om zakken potgrond aan te bieden.
In een zak zit 50 liter Legro potgrond van goede kwaliteit.
De potgrond kost  € 5,00  voor 1 zak en  € 14,00  voor 3 zakken.

Met uw bijdrage steunt u de jeugd- en jongerenactiviteiten van Scouting Boekel.

Het is mogelijk de potgrond alvast te bestellen via onderstaand bestelformulier of via de potgrondtelefoon ( telefonisch of whatsapp, 06-12137439 ).
De potgrond wordt dan naar keuze op vrijdagavond 20 maart of zaterdag tijdens de actie bij u bezorgd.

Alle leden worden op 21 maart om 9.30 uur bij de blokhut verwacht.
Tussen de middag zullen ze samen in het groepje eten, iedereen dient dus zelf een lunchpakketje mee te nemen.
Voor drinken en een lekkere versnapering wordt gezorgd.
Deze actie is zeer belangrijk voor Scouting Boekel, we gaan er dan ook vanuit dat iedereen zijn uiterste best doet om deze dag mee te helpen.
Leden die niet de gehele dag kunnen meehelpen, dienen dit uiterlijk 7 maart door te geven bij de eigen speltakleiding!.

Nadat u op “bestellen”  drukt ontvangt u een kopie van uw bestelling in uw mailbox.

Informatie_vrijwilligers_potgrondactie_2019
Potgrondactie_2020_-_Brief_Chauffeurs